Volkswagenkortet _Visa_

Volkswagenkortet Visa

Kortet för dig som kör Volkswagen

Volkswagenkortet VISA är speciellt framtaget för dig och din Volkswagen. Med syftet att gör ditt bilägande enkelt, tryggt och mer förmånligt. Tillsammans med en generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift är Volkswagenkortet VISA förmodligen marknadens bästa bilkort.

  • Dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter
  • Alltid minst 1% drivmedelsrabatt
  • Kostnadsfri reseförsäkring
  • Kort utan årsavgift

Med Volkswagenkortet VISA förenklar du ditt bilägande och har kontroll över dina kostnader.

Läs mer och ansök
vwkort_spegling

Aktuella erbjudanden

Thule Motion XT L 442:-/mån

Snygg och rymlig takbox med användarvänlig design. Nytt SlideLock-system med separata lås- och öppningsfunktioner. Låser automatiskt och indikerar när boxen är ordentligt stängd. LxBxH 1950x890x440 mm. Volym 450 liter, vikt 20 kg. Maxlast 75 kg. 
Ord cirkapris: 6 499:-
Kampanjpris: 5 299:- Artikelnr: T 706 297 B

Volkswagen Original fälgrengöringskit 245:-

Allt för att vårda fälgarna och få dem att glänsa. Satsen innehåller fälgrengöringsgel 500 ml, fälgborste och en mikrofiberduk. Naturligtvis i Volkswagen-certifierad kvalitet.
Ord cirkapris: 305:- 
Artikelnr: 000 096 353 D

Elektroniskt Parkeringsur 395:-

Med PARK LITE behöver du inte tänka på att ställa in p-skivan, tål extrema temperaturer, både kyla och värme och har en en avancerad accelerometer som reagerar på bilens förflyttning och registrerar när du parkerar bilen. Monteras i framrutans nedre högra hörn.
Artikelnr: T 210 255