Lackförberedare

Lackförberedare till vårt skadeteam i Åkersberga

 

 

 

Biljouren befinner sig i en expansionsfas. Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team. Vi söker förstärkning i form av en Lackförberedare till vårt skadeteam på vår anläggning i Åkersberga.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lackförberedare arbetar du i vår toppmoderna bilverkstad tillsammans med dina kollegor i lackverkstaden. Du arbetar med olika moment inom billackering så som spackling, grundning, slipning, och maskering.

Vi erbjuder dig

  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
  • God arbetsmiljö i en toppmodern anläggning.

Kvalifikationer

  • B-körkort.
  • Lackutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Tidigare erfarenhet från arbete som fordonslackerare är meriterande
  • God svenska i tal och skrift

Vem är du?

Vi söker dig som har stark drivkraft och stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar självgående, strukturerat och är noggrann – samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är serviceinriktad, har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar av tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

Vi ser gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet, men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

För mer information eller frågor kontakta skadeverkstadschef Fredrik Eidewing. Du är välkommen med din ansökan via mail. Skicka CV & Personligt brev till fredrik@biljouren.se 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-05-20

Låter detta som ett jobb för dig?  Varmt välkommen med din ansökan!