Bilskadereparatör

Bilskadereparatör till vårt skadeteam i Åkersberga

 

 

Biljouren befinner sig i en expansionsfas. Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team. Vi söker förstärkning i form av en bilskadereparatör till vårt skadeteam på vår anläggning i Åkersberga.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bilskadereparatör arbetar du i vår toppmoderna bilverkstad tillsammans med dina kollegor i skadeverkstaden. Som skadereparatör kommer du att arbeta med reparationsarbeten på bilar. Du kommer att arbeta med allt ifrån enkla reparationer och mindre riktarbeten till större strukturarbeten. Erfarenhet av glasarbete ses som en merit men inget krav.

Vi erbjuder dig

  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
  • God arbetsmiljö i en toppmodern anläggning.

Kvalifikationer

  • B-körkort.
  • Fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Tidigare erfarenhet från arbete som bilskadereparatör är meriterande.
  • Erfarenhet av glasarbete är meriterande.
  • God svenska i tal och skrift.

Vem är du?

Vi söker dig som har stark drivkraft och stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar självgående, strukturerat och är noggrann – samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är serviceinriktad, har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar av tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

Vi ser gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet, men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

För mer information eller frågor kontakta skadeverkstadschef Fredrik Eidewing. Du är välkommen med din ansökan via mail. Skicka CV & Personligt brev till fredrik@biljouren.se 

Intervjuer sker löpande.

Låter detta som ett jobb för dig?  Varmt välkommen med din ansökan!