Servicepaket

Nedan ser du de olika servicepaket vi erbjuder:

Grundservice /LongLife

Grundservice och LongLife är i grunden samma sak men kallas Grundservice på modellerna före 2000. Bilar med grundservice har fasta intervaller medan bilar med LongLife service har flexibla intervaller bla beroende på körsätt, antal kallstarter, etc.

Mellanservice

Mellanservice är ett komplement för bilar som körs långa sträckor.

Basservice

Nu behöver du inte vara orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen. Vi har tagit fram Basservice – ett 12-punktersserviceprogram – som gäller dig som en Volkswagen, Audi, Skoda eller SEAT, årsmodell 1985 till 2004. I Basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Detta gäller inom Sveriges gränser.
Pris från: 1.540:-

PS. Om du betalar med något av våra kundkort och delar upp betalningen på 12 månader blir det 128:- i månaden helt räntefritt!

Express Service

Kom gärna förbi vi försöker alltid lösa mindre akuta problem direkt som t.ex.byte lampor (ej xenon). Vi har ingen speciell Expresserviceplats utan kundmottagaren bedömer med hjälp av dig bilens behov av service och väljer lämplig mekaniker för att ni ska få bästa tänkbara hjälp.

MobilitetsGaranti

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din bil, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla bilar från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/LongLifeservice.

Klicka på ditt märke för att boka service

Vill du komma i kontakt med oss?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.