Servicepaket

Nedan kan du se olika servicepaket vi erbjuder.

Originalservice

Vår Originalservice ger dig och din Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda  de bästa förutsättningarna för ett långt och friktsionsfritt liv tillsammans. Originalservicen är skräddarsydd för just din bilmodell och framtagen enligt servicekonceptet från fabriken.

Basservice

Har du en Volkswagen, Audi, Seat eller Skoda av 2015 års modell eller tidigare? Vi har gjort det enkelt och förmånligt för dig genom vår Basservice – ett serviceprogram i 12 punkter med 100 % kvalitet till ett lägre pris: från 1895 kr. 

I det ingår också Vägassistans i ett helt år, en extra trygghet på vägen. Nu behöver du inte vara orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen!

Express Service

Kom gärna förbi vi försöker alltid lösa mindre akuta problem direkt som t.ex.byte lampor (ej xenon). Vi har ingen speciell Expresserviceplats utan kundmottagaren bedömer med hjälp av dig bilens behov av service och väljer lämplig mekaniker för att ni ska få bästa tänkbara hjälp.

MobilitetsGaranti

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din bil, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående. 

Varje märke har sina egna krav för att kunna utnyttja garantin, en viktig punkt är att följa sin bils serviceintervaller. Fråga oss gärna vad som gäller för just ditt bilmärke och årsmodell, eller boka tid för service direkt. 

Klicka på ditt märke för att boka service

Vill du komma i kontakt med oss?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.