Certifieringar

TüV

Vi är certigierade av TUVAckrediteringsorgan anlitat av Volkswagen i Tyskland för att kontrollera vårt ISO 9001:2000

Ett ledningssystem för kvalitet är ett verksamhetssystem där alla aktiviteter i en organisation påverkar kvaliteten på produkterna (varor och tjänster).

Att ha ett ledningssystem för kvalitet innebär att man har en uppbyggd struktur från ledningen och nedåt för hur man arbetar med kvalitetsfrågor. Företag som väljer att följa en standard för sitt kvalitetsledningssystem kan anlita ett ackrediterat certifieringsorgan för de återkommande externa revisionerna av systemet.
TüV Süd group.

SFVF

Sveriges Fordonsverkstäders Förening.

”För Branschen Med Branschen” 

  • SFVF jobbar ständigt för att skapa de absolut bästa förutsättningarna  för att kunna bedriva vår verksamhet med rättvisa villkor
  • SFVF jobbar och kommer alltid att jobba med verkstadsfrågor som ger den i särklass mesta och bästa medlemsnyttan.
 

Motorbranchens Riksförbund

Motorbranchens RiksförbundMotorbranschens Riksförbund, MRF, är en bransch-organisation för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder.

Medlemmarna erbjuder sina kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.

Ska du köpa en ny eller begagnad bil eller behöver du besöka en verkstad? Då har du kommit rätt.

SIS

Swedish Standards Institute.

(Svenskt ackredeteringsorgan. samma typ som Tüv, men sidan är på Svenska).

”Globala lösningar för ett smartare samhälle”

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder. Hos SIS kan aktörer ta initiativ till standardisering som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling.

Vill du komma i kontakt med oss?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.