Bilvårdstekniker

Bilvårdstekniker till vårt skadeteam i Åkersberga

 

 


Biljouren befinner sig i en expansionsfas. Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team. Vi söker förstärkning i form av en Bilvårdstekniker/rekonditionerare till vår anläggning i Åkersberga.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som bilvårstekniker arbetar du i vår toppmoderna bilverkstad med att polera, städa och tvätta våra kunders bilar. Du kommer bland annat att efterjustera lackering, utföra rekonditionering, polering, dammsugning och grovrengöring av inredning och mattor.

Vi erbjuder dig

  • En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.
  • Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
  • God arbetsmiljö i en toppmodern anläggning.

Kvalifikationer

  • B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet från arbete inom bilvård är meriterande
  • God svenska i tal och skrift

Vem är du?

Vi söker dig som har stark drivkraft och stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar självgående, strukturerat och är noggrann – samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är serviceinriktad, har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar av tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

Vi ser gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet, men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

För mer information eller frågor kontakta skadeverkstadschef Fredrik Eidewing. Du är välkommen med din ansökan via mail. Skicka CV & Personligt brev till fredrik@biljouren.se 

Intervjuer sker löpande.

Låter detta som ett jobb för dig?  Varmt välkommen med din ansökan!