Tillbehör till MINILetar du efter tillbehör till din MINI?

 

Då har du kommit rätt. 

Biljourens reservdelsteam har lång erfarenhet och erbjuder endast tillbehör som är noggrant testade och anpassade efter just din MINI modell. 

Rätt delar kan vara avgörande för bilens livslängd och din säkerhet. Utöver reservdelar erbjuder vi även MINI Lifestyleprodukter. Med skräddarsydda MINI Original tillbehör och Originaldelar ser vi till att du alltid är perfekt rustad för livets små och stora utmaningar. 

För mer information och beställning är du välkommen att kontakta vår reservdelsavdelning på nummer 08-540 850 00 eller skicka ett mejl till reservdelar@biljouren.se 

Det går även bra att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi har möjlighet. 

 POPULÄRA TILLBEHÖR

 

TILL MINI COUNTRYMAN.

SMIDIG CYKELHÅLLARE.

Den smarta cykelhållaren till MINI Countryman monteras enkelt på dragkroken och kan fällas ihop och förvaras under lastrumsgolvet när den inte används. Vill du komma åt något i bagaget när cyklarna är på plats? Ingen fara, du kommer enkelt åt det du behöver, utan att behöva montera ner cykelhållaren.

MINI TAKBOX.

MINI takbox i svart eller silver matchar designen hos din MINI och är den enda takbox som är utvecklad och testad för optimal passform och säkerhet. Finns med Sport Stripes i svart eller vitt som tillval. Packa säkert och med stil!

DÄCK & FÄLGAR.

Vi nöjer oss inte med något sämre än det bästa och därför har MINI:s kompletta hjul bestående av däck och fälg genomgått hårda tester. När du är ute på vägen ska du känna att du har total kontroll i din MINI, oavsett underlag

SKID- & SNOWBOARD-HÅLLARE.

Att packa skidor och snowboard för en tur är enkelt med vår skid- och snowboardhållare. För att tiden ska spenderas i backen eller spåret och inte vid bilen. Ett. två. tre. Åk!

LASTSKYDDS-

MATTA.

Lastskyddsmattan hjälper dig att lasta din MINI utan rädsla för att repa eller smutsa ner bilens stötfångare. Smart och smidigt!

BAGAGERUMS-

MATTA.

Bagagerumsmattan i Essential Black matchar allvädersmattorna i Essential Black perfekt och är tillverkad i ett högkvalitativt material som är enkelt att torka rent.

ALLVÄDERS-

MATTOR.

En komplett sats allvädersmattor för fram- och baksäte skyddar enkelt din MINI från smuts. Mattorna är snyggt designade i Essential Black diamantmönster med tygsöm och ett handtag i MINI-design.

Vill du komma i kontakt med oss?